Pályázati felhívás a II. Semmelweis Tehetségkonferenciára

A Semmelweis Tehetségkonferencia először 2019 februárjában került megrendezésre Dabason. A konferencia, melyre orvos-, fogorvos- és gyógyszerésztanhallgatók jelentkezhetnek, azzal a céllal indult útjára, hogy lehetőséget biztosítson a hallgatóknak saját tudományos munkájuk bemutatására és egyben mások kutatásának megismerésére is. Bár az egyetemi és országos TDK konferenciák során évről évre sokan prezentálhatják munkájukat, a helyezések és különdíjak mellett gyakran elveszik a többi hallgató témájának részletes megismerésére való törekvés. A Tehetségkonferencián a jelentkezők kötetlen formában mutathatják be eredményeiket, majd az előadásokat követően kerekasztal beszélgetések formájában lehetőség nyílik a további diszkusszióra is. A megbeszélést minden szekcióban neves szakemberek segítik majd. 

A szervezők remélik, hogy a kötetlen beszélgetés az ismerkedés mellett a jövőbeli tudományos együttműködések alapjául is szolgál majd és ezáltal összeköti a különböző egyetemeken tanuló, eltérő érdeklődési körű hallgatókat is. Éppen ezért a szakmai oldalon túl társasági programokkal is készülnek, hogy ezzel is segítsék az új ismeretségek, barátságok kialakulását.

A tavalyi I. Semmelweis Tehetségkonferencia után idén Szarvason kerül megrendezésre a folytatás.

A jelentkezési határidő december 1.!

További információ: http://semmelweis.hu/szakkollegium/ii-semmelweis-tehetsegkonferencia/

Az OE TDT a Debreceni egyetemről pályázó hallgatók utazását (korlátozott mértékben) támogatja. További információ: Szabó Máté (mate193a@gmail.com) és Lukács Luca (lukacsluca1995@gmail.com).


back

Hírek

Világbajnokok a Debreceni Egyetemen
2019 augusztus 27. 10:09 (kedd)
Parádés futsal rajt
2019 augusztus 27. 09:30 (kedd)
Rektori interjú a Kossuth Rádióban
2019 augusztus 26. 09:37 (hétfő)
Pályán a futsalosok is
2019 augusztus 23. 10:52 (péntek)
Edzőképző konferencia az egyetemen
2019 augusztus 22. 10:54 (csütörtök)