Tudományos Diákköri Konferencia a 2019/20-as tanévben

A DE OE TDT nevében tisztelettel tájékoztatom, hogy a 2019/2020-as tanév helyi TDK Konferenciája 2020. február 26-28. között kerül megrendezésre.
A helyi TDK konferenciára a jelentkezés és absztraktfeltöltés határideje 2020. január 20. éjfél, e határidőig kell elektronikusan leadni a jelentkezést, feltölteni az absztraktot és megjelölni a kiválasztott tagozatokat. A jelentkezés a https://oetdk.unideb.hu/hirek honlapon létrehozott regisztrációs felületen keresztül történik majd.
Kérjük, hogy az intézeti TDK felelősök (https://oetdk.unideb.hu/hu/a-tudomanyos-diakkor/intezeti-tdk-felelosok) legkésőbb a végső leadási határidőt követő napon (január 21.) a feltöltött absztraktok adatait (cím, előadó(k), témavezető(k)) e-mailben juttassák el a TDT oktatói titkára számára (szentandrassy.norbert@med.unideb.hu). Csak azon hallgatók jelentkezését tudjuk figyelembe venni, akik elektronikusan jelentkeztek és az intézeti TDK felelős által elküldött listán is szerepelnek.
A feltöltött absztraktokban képletek, táblázatok és ábrák használata NEM megengedett. Az intézeti TDK felelőst a feltöltött absztraktokról tájékoztatni kell, annak jelzéseként, hogy a témavezető annak tartalmával és formájával egyetért!
A TDK konferencián bemutatandó előadásokat 2020. február 23. (vasárnap) éjfélig kell majd feltölteni a fenti honlapon keresztül. Az egyes tagozatok előtt a helyszínen az előadások feltöltésére nem lesz lehetőség.
A helyi TDK konferencián elhangzó minden előadás végén a hallgató köteles egy olyan ábrát bemutatni, amely részletezi, hogy az előadó(k)nak (személyre lebontva) mi volt a saját munkája/munkájuk a bemutatott anyagban és amennyiben a bemutatott munka elvégzéséhez bármilyen engedély (etikai, állatkísérletes…) szükséges annak/azoknak a számát/számait. Ezen függelékdia hiányában az előadást nem lehet pontozni és védésként elfogadni. Az előadásokkal kapcsolatos minden technikai információ a TDK honlapján folyamatosan megjelenítésre kerül.

back

Hírek

Minimális kapcsolat és tisztaság
2020 április 6. 10:18 (hétfő)
Áttörés az erdőssztyeppek kutatásában
2020 április 6. 08:51 (hétfő)
Intenzív terápiás E-learning képzés
2020 április 3. 17:16 (péntek)
Támogatás az orvosi egyetemeknek
2020 április 3. 11:41 (péntek)
Szívbetegek: kezelés és elkülönítés
2020 április 3. 08:31 (péntek)