Információk

Védésként elfogadott előadások listája

A 2017-es helyi TDK Konferencián pályamunka védésként elfogadott előadások listája elérhető a kövektező linken:
>>VÉDESEK<<

Előzetes beosztás a 2017-es TDK Konferenciára

Az előzetes beosztás megtalálható a következő linken: Beosztás

TDK Konferencia Előadás Feltöltés

Idén az új honlapon kell a 2017. február 15-17-e közötti helyi TDK konferenciára az előadást feltölteni.
Csatolva a részletes útmutató a feltöltésről, az elérhetőség pedig:
https://oetdk.unideb.hu/user/conference/presentation
DE a feltöltés előtt (a regisztrációhoz hasonlóan) be kell jelentkeznie az elsőszerző hallgatónak (lásd csatolt útmutató).
Az előadások feltöltésének határideje: 2017. február 13. éjfél.

Részletes útmutató

Cím és absztrakt leadás

A 2017-es konferenciára a https://oetdk.unideb.hu/user/conference/registration címen lehet regisztrálni!
A link megnyitása után a jobb felső sarokban található BEJELENTKEZÉS-re kattintva érhető el a regisztrációs felület.

A személyes adatokat értelemszerűen töltsük ki, amennyiben a hallgató nem találja saját karát ill.szervezeti egységét, a Megjegyzések fül alatt legyenek szívesek feltüntetni. Másodszerző esetén a lap alján a +Előadó gomb megnyomásával további szerzők adhatók hozzá.

Az előadás adatainál adjuk meg az előadás címét és a nyelvet (magyar/angol). Az összefoglaló maximum 2200 karakter hosszúságú lehet, képet, diagramot, táblázatot NEM tartalmazhat. Speciális karaktereket az Ω ikonra kattintva lehet hozzáadni.

A preferált tagozatok fül alatt jelöljük meg az előadásnak leginkább megfelelő tagozatokat.Mindenképpen 3 különböző tagozatot válasszunk. Amennyiben az előadások száma nem éri el az adott szekció indításához szükséges minimumot, bizonyos szekciók összevonásra kerülhetnek. Amennyiben egy szekcióba túl sok hallgató jelentkezik, úgy a másodlagosan vagy harmadlagosan preferált tagozatba sorolhatók át a TDT elnökségének döntése értelmében.

A témavezető(k)re vonatkozó személyes adatokat értelemszerűen töltsük ki, amennyiben a hallgató nem találja témavezetője karát ill. szervezeti egységét, a Megjegyzések fül alatt legyenek szívesek feltüntetni. Társ-témavezető esetén a lap alján a +Témavezető gomb megnyomásával további témavezetők adhatók hozzá.

A megjegyzés fül alatt kérünk minden további kérést feltüntetni.A jelentkezés a Mentés gomb megnyomásával lezárható. A jelentkezés sikerességéről a honlap értesítést küld.

Az absztrakt és a cím módosítására jelenleg NINCS lehetőség, az űrlap elküldése után a jelentkezés végleges!

 

TDK Konferencia a 2016/2017-es tanévben - MÓDOSÍTÁS

A honlappal kapcsolatos technikai problémák a miatt az 2017-es helyi TDK konferencia regisztrációs időpontjai a következőképpen módosulnak:

A konferenciára jelentkezés (Cím, szerző(k), témavezető(k), tagozatpreferenciák leadásának) határideje:
2017. január 15. éjfél.

Az absztrakt feltöltésének határideje: 
2017. január 15. éjfél.

Támogatók

A konferencia lebonyolítását az
NTP-HHTDK-16-0034-es számú,
Pályázat a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Karán folyó TDK tevékenység és a 2017. évi helyi TDK konferencia támogatására című pályázathoz kapcsolódóan a Nemzeti Tehetség Program, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet támogatta.
Pályamunkák

TDK pályamunka diplomamunkaként való elfogadtatása

A TDK pályamunkák benyújtási határideje a 2016/17-es tanévben az alábbiak szerint alakul:
Azon pályamunkák eseteben, ahol cél az adott tanévben a diplomamunkaként való elfogadtatás, vagy a hallgató az adott tanévben előreláthatóan olyan pályázat benyújtását tervezi, vagy felvételizik, ahol az elfogadott TDK pályamunka feltétel, vagy előny, a 2017 júniusában államvizsgázó AOK osztatlan orvosképzésben tanulok szamara 2017 február 15, a 2017 augusztusában, vagy novemberében államvizsgázó AOK osztatlan orvosképzésben tanulok szamara 2017 április 1. Az AOK osztott képzésben tanuló hallgatok (OLKDA, molekuláris biológia, táplálkozástudományi, klinikai laboratóriumi kutató) pályamunka benyújtási határideje 2017 március 1. A Népegészségügyi kar hallgatói szamara a határidő szintén 2017 március 1. A Gyógyszerésztudományi Kar, Fogorvostudományi Kar és Egészségügyi Kar hallgatói szamara a TDK pályamunkák benyújtási határideje 2017 február 1.

A pályamunkákat KIZÁRÓLAG az elektronikus pályamunka feltöltési rendszerben kell benyújtani (http://tdk.lib.unideb.hu/). A feltöltést követően az elektronikus rendszer által generált előlapot kinyomtatva, az intézetvezető es a TDK felelős aláírásával ellátva a TDK adminisztrátornak kell leadni (Derzsi Judit, AOK Tanulmányi Osztály 103-as iroda) fenti határidőkig. A pályamunka csak akkor minősül benyújtottnak és a bírálati folyamat akkor veszi kezdetet, ha az aláirt előlap benyújtásra kerül.

Probléma esetén a TDT pályamunka ügyekkel foglalkozó titkára ad felvilágosítást (zsbereczky@med.unideb.hu)

Hírek

Új szakkollégium az IK-án
2021 december 13. 09:52 (hétfő)
Fókuszban a gyógyszervizsgálatok
2021 december 11. 13:27 (szombat)
Online toboroz az Egészségügyi Kar
2021 december 8. 08:54 (szerda)
Középpontban az idősek
2021 december 7. 11:19 (kedd)
Fókuszban a zöld biotechnológia
2021 december 6. 14:51 (hétfő)